De aarde doorgeven

Westpoint gondel vanaf onder

Wij geloven in een wereld waarin we voor elkaar zorgen, wederkerigheid en ‘wie goed doet, goed ontmoet’. Vanuit dat oogpunt geven we om het milieu, we geven de aarde immers door aan onze kinderen. Dat komt tot uiting in onze werkwijze, maar ook in de productkeuze. Onze leveranciers zijn constant bezig om de producten milieuvriendelijker en duurzamer te maken.

Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken

Met kleine aanpassingen is het soms al mogelijk om een groot verschil te maken. Afvalscheiding en verzamelprullenbakken zijn daar een voorbeeld van. Dit is overigens vaak ook nog voordeliger voor de klant.

Bewust omgaan met producten, voorkomen van verspilling en investeren in duurzaam materiaal. Dat helpt en dat doen wij graag. Zo werken we samen aan een schone toekomst.

Duurzaam met mensen

Het is belangrijk om ook met arbeid duurzaam om te gaan. De OAW leeftijd ligt hoog en dat betekent dat mensen langer moeten kunnen blijven werken. Als schoonmaker of glazenwasser heb je te maken met een fysiek zwaar beroep en daarom investeren we in materiaal om onze mensen te ontlasten. Rugzak-stofzuigers zijn daar een voorbeeld van.

Goed zorgen voor onze mensen, hen eerlijk belonen en ondersteunen waar nodig helpt om arbeid duurzaam te maken en te houden.