Gevelreiniging

Gevelonderhoud is belangrijk voor het behoud van uw gevels. Na verloop van tijd zetten mos en algen, alsook vuildeeltjes zich af op uw gevels. Dit ziet er natuurlijk niet erg netjes uit en kan daarnaast ook uw gevels en voegwerk aantasten.

Gevelreiniging draagt bij aan het onderhoud en de levensduur van uw gevel

Gemetselde gevels en betonelementen kunnen worden gereinigd met een van onze hogedruk reinigers, bijvoorbeeld met de reiniger voorzien van stoomfunctie. Deze hogedruk reiniger behaalt een temperatuur van 140°C waardoor organisch materiaal op de gevel niet alleen verwijderd wordt, maar ook microscopische sporen die eventueel achterblijven gedood worden. Hierdoor blijft het resultaat langer behouden en hoeven wij geen gebruik te maken van chemische middelen.

 

Impregneren

Na het reinigen kunt u ervoor kiezen om uw gevels te laten impregneren met een impregneermiddel van hoge kwaliteit, speciaal geselecteerd voor uw specifieke gevel. Door deze behandeling blijft nieuwe vervuiling langer weg, omdat vuildeeltjes zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak en het oppervlak als het ware waterafstotend wordt. Water dringt niet meer door in de ondergrond.

 

Uiteraard werken wij met gespecialiseerd en gecertificeerd personeel.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op!