Theo bij bus met schoonmaakkar.

Meedenken

Vanaf een offerte aanvraag tot en met de uitvoering van de werkzaamheden denken wij graag met u mee. Over de mogelijkheden maar ook als het gaat om budget, besparing en efficiëntie. Vanuit onze expertise overleggen wij met u welke werkwijze aansluit bij uw wensen en behoeften. Elke bedrijfsdynamiek is anders en behoeft zijn eigen aanpak.

Je gezonde verstand gebruiken

In het uitvoerende werk leren wij onze medewerkers om vanuit het oogpunt van de klant te kijken. Om hun gezonde verstand en ogen te gebruiken en er zo voor te zorgen dat de klus ook écht netjes is. En niet te vergeten: het met zorg omgaan met uw eigendommen en belangen. Onze mensen zetten graag een stapje extra voor u!

Wij zijn dan ook zeer tevreden met onze medewerkers die elke dag voor u klaar staan!

Ergens wat minder tevreden over? Ook dat horen we graag

Waar mensen werken wordt ook wel eens een fout gemaakt. Klachten horen we graag en worden uiteraard acuut in behandeling genomen. Op- en aanmerkingen zijn ook welkom, zo kunnen we onszelf constant blijven verbeteren. Het helpt ons om te weten wat er bij u speelt, zodat wij daar rekening mee kunnen houden en u nog beter van dienst kunnen zijn. Maatwerk draait immers om weten waar de klant behoefte aan heeft en daar op inspelen.