Verwachtingen in kaart brengen

In het offertestadium brengen wij uw wensen en verwachtingen in kaart zodat wij hierop toegesneden maatwerk kunnen leveren. U kunt elke denkbare combinatie van schoonmaakwerkzaamheden door ons laten uitvoeren. Door middel van gericht advies geven wij duidelijkheid omtrent alle mogelijkheden. Veel klanten kiezen voor een vast contract waarbij het gaat om dagelijks schoonmaakonderhoud, een aantal vaste dagen in de week of op afroep in combinatie met een uitgebreide schoonmaakbeurt. De invulling hiervan is afhankelijk van de wensen en behoeften van uw organisatie .

Geen kleine lettertjes

Wij werken met een heldere offerte en werkprogramma. What you see is what you get. Kosten worden duidelijk vooraf besproken zodat u weet waar u aan toe bent. U hoeft dus niet bang te zijn voor kleine lettertjes of onverwachte kosten achteraf. Ook na de start van de werkzaamheden onderhouden wij goed contact met de aangewezen contactpersoon. Dan vindt vaak de ‘fijne afstemming’ plaats: de puntjes worden op de ‘i’ gezet. Dankzij de korte lijnen binnen onze organisatie reageren wij snel op vragen en opmerkingen van onze opdrachtgevers. Zo werken we samen naar het hoogst haalbare resultaat!

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.