Zo is het begonnen

Ruim 40 jaar geleden is van de Sanden Schoonmaakdiensten en Specialistische Reiniging begonnen als Schoonmaakbedrijf Theo van de Sanden.

Met een achtergrond in accountancy heeft Theo in 1980 een klein schoonmaakbedrijf overgenomen en daarmee de start van het bedrijf gemaakt. Theo’s no-nonsense aanpak in combinatie met zijn ongekende arbeidsethos heeft het toen nog kleine bedrijf gestaag doen groeien. Door persoonlijke aandacht voor elke klant werden relaties opgebouwd, die zich hebben ontwikkeld tot duurzame samenwerkingen.

De tweede generatie

Van de Sanden is vandaag de dag uitgegroeid tot een bedrijf met ruim vijftig medewerkers in vaste dienst. Theo’s zoon; Joep van de Sanden, sinds 2018 mede-eigenaar en sinds 2021 volledig eigenaar, is van jongs af aan met het bedrijf opgegroeid.

Joep (DGA) en mede-directielid Loesje Bakkers (algemeen directeur) voeren samen de dagelijkse bedrijfsvoering, waarmee de tweede generatie het stokje heeft overgenomen. Joep heeft zich de laatste jaren onder andere gericht op de afdeling Specialistische Reiniging en is hier het deskundige aanspreekpunt voor. Loesje stuurt de schoonmaak-tak van de organisatie aan.

(vader en zoon; Theo & Joep van de Sanden)

Goed bekend met de werkvloer

Theo’s goede voorbeeld volgend, zijn Joep en Loesje zelf uit ervaring bekend met de werkvloer. Deze persoonlijke betrokkenheid hebben we hoog in het vaandel staan en maakt dat we een op maat gesneden maar vooral praktisch advies kunnen uitbrengen.

(Joep van de Sanden & Loesje Bakkers)

Wilt u ons beter leren kennen? Neem dan gerust contact met ons op, we komen graag nader kennis maken onder het genot van een kop koffie!