Glas is bijzonder materiaal: je kunt er doorheen kijken. Als het schoon is tenminste. Schone ramen geven uw bedrijf een frisse uitstraling. Ook bij appartementencomplexen of verzorgingstehuizen verhoogt een schone omgeving het woongenot.

Bij glasbewassing komt meer kijken dan u in eerste instantie misschien denkt. Zo zijn er meerdere manieren om bij moeilijk bereikbare ramen te komen en behoeft elke specifieke bevuiling een eigen aanpak. Ook kan het zijn dat u andere gladde oppervlakten mee gewassen wil hebben, zoals kozijnen en gevelpanelen.  Wij maken zowel gebruik van een ladder, gondel, hoogwerker, hangladder of steiger.

Om voor elke klus een passende aanpak te garanderen hebben wij verschillende methodes in huis. We maken voornamelijk gebruik van de volgende twee opties:

  • Traditioneel wassen: wassen met de hand met inwasser en trekker
  • Telewash: met een telescoopstang met borstel, waarbij met osmosewater (=gezuiverd water waaruit zout, kalk en andere vervuilingen zijn gefilterd) de ramen gespoeld worden

Wij hechten grote waarde aan veilig en verantwoord werken en investeren daarom in degelijk materiaal en opleidingen. Al onze glazenwassers hebben de benodigde certificaten voor veiligheid en vakbekwaamheid in de specialisaties die glasbewassing met zich mee brengt. Dit garandeert uw en onze veiligheid, en de zorg voor uw eigendommen.

 

Heeft u een vraag over werkzaamheden die hier al dan niet vermeld staan? Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Joep hangladder Haans spiegelbeeld in het water