Gevelonderhoud is belangrijk voor het behoud van uw gevels. Na verloop van tijd zetten mos en algen, alsook vuildeeltjes zich af op uw gevels. Dit ziet er natuurlijk niet erg netjes uit, en kan daarnaast ook uw gevels en voegwerk aantasten.

Gemetselde gevels en betonelementen kunnen worden gereinigd met een van onze hogedruk reinigers, bijvoorbeeld met de reiniger voorzien van stoomfunctie. Deze hogedruk reiniger behaalt een temperatuur van 140°C waardoor organisch materiaal op de gevel niet alleen verwijderd wordt, maar ook microscopische sporen die eventueel achterblijven gedood worden. Hierdoor blijft het resultaat langer behouden en hoeven wij geen gebruik te maken van chemische middelen.

Na het reinigen kunt u ervoor kiezen om uw gevels te laten impregneren met een impregneermiddel van hoge kwaliteit, speciaal geselecteerd voor uw specifieke gevel. Door deze behandeling van de gevels blijft nieuwe vervuiling langer weg, omdat vuildeeltjes zich minder goed kunnen hechten aan het oppervlak.

Uiteraard werken wij met gespecialiseerd en gecertificeerd personeel.

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op!