Van de Sanden Schoonmaakdiensten is per direct op zoek naar een directie assistent (m/v) die van aanpakken weet!

FUNCTIE:

Je rol in ons dynamische en groeiende familiebedrijf is het optimaal ondersteunen van de twee directeuren op zeer uiteenlopende gebieden, waarbij de focus ligt op de schoonmaak-tak van de organisatie.

Tot je werkzaamheden behoren o.a.: secretariële taken, zoals het beantwoorden van de telefoon en emailberichten, ondersteuning bij correspondentie en het faciliteren van de directie en de organisatie in de dagelijkse operationele gang van zaken. Contact met (nieuwe) klanten, ondersteuning in werving- en selectie procedures en personeelszaken, planning, interne en externe communicatie en (lichte) commerciële taken horen hierbij.

Maar ook het professionaliseren en optimaliseren van processen en beleidsontwikkeling en -uitvoering zijn voor jou een uitdaging die je graag aan gaat.

PROFIEL:

Je hebt relevante ervaring en je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je bent zeer vaardig met Office en voorkomende systemen. De Nederlandse taal beheers je uitstekend (zowel mondeling en schriftelijk).

Je hebt uiteraard affiniteit met de schoonmaakbranche (ervaring met de branche is geen vereiste). Je bent goed in het aanbrengen van overzicht en structuur en het stellen van prioriteiten. Je bent flexibel, communicatief vaardig, representatief en kalm in alle dynamiek om je heen. Vijf stappen vooruit denken is voor jou vanzelfsprekend.

Je bent een sparringpartner voor de directie op managementniveau, waarbij zowel 1-op-1 ondersteuning als het in het oog houden van het grote geheel tot jouw taken behoort.

Je kunt snel schakelen bent nauwkeurig, daadkrachtig en efficiënt, ook onder tijdsdruk. Weten waar je van toegevoegde waarde bent is jouw tweede natuur. Zelfstandigheid, pro-activiteit en inbreng wordt aangemoedigd, het continu verbeteren van onze organisatie is ook jouw taak!

ORGANISATIE:

Wij zijn een enthousiast, betrouwbaar en groeiend Tilburgs familiebedrijf, waar de nadruk ligt op service en kwaliteit. We bieden met een team van ruim 50 medewerk(st)ers een zeer brede dienstverlening aan de zakelijke markt in Tilburg en directe omgeving. Onze activiteiten zijn grofweg onder te verdelen in: schoonmaak, glasbewassing en specialistische reiniging. We hebben een relatief platte organisatie structuur en een informele no-nonsense cultuur: ‘niet lullen maar poetsen’ is het motto.

Meedenken, initiatief tonen, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid nemen zijn eigenschappen die hier zeer gewaardeerd worden. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid en betrokkenheid, deze hebben we al 41 jaar hoog in het vaandel staan en hierom worden we alom gewaardeerd.

WAT BIEDEN WIJ:

Een verantwoordelijke functie met afwisselend werk, waarbij begeleiding en vrijheid elkaar aanvullen. In de groeiende organisatie liggen voor jou mogelijk ook doorgroeimogelijkheden.

Je valt onder de cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf. Je krijgt vrije feestdagen, vakantiegeld, en ruim 5 weken vrij op jaarbasis. Ook een eindejaarsuitkering en pensioenregeling behoren tot de goede arbeidsvoorwaarden. Wij bieden een markconform salaris, afhankelijk van relevante ervaring. Na drie bepaalde contractstermijnen volgt (bij goed functioneren) een vast contract.

En natuurlijk maak je onderdeel uit van een gemotiveerd en gezellig team!

Is je interesse gewekt en denk jij dat je goed in deze functie past? Dan zien we je sollicitatie met motivatie en cv graag tegemoet. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met Loesje Bakkers, tel. Nr. 06 300 23 702.

SOLLICITEER NU!

Directie Assistent (m/v)