Zo is het begonnen

Bijna 40 jaar geleden is van de Sanden Schoonmaakdiensten en Specialistische Reiniging begonnen als Schoonmaakbedrijf Theo van de Sanden.

Met een achtergrond in accountancy heeft Theo in 1980 een klein schoonmaakbedrijf overgenomen en daarmee de start van het bedrijf gemaakt. Theo’s no-nonsense aanpak in combinatie met zijn ongekende arbeidsethos heeft het toen nog kleine bedrijf gestaag doen groeien. Door persoonlijke aandacht voor elke klant werden relaties opgebouwd, die zich hebben ontwikkeld tot duurzame samenwerkingen.

Relaties zijn uitgebouwd tot duurzame samenwerkingen

De tweede generatie staat klaar

Inmiddels is van de Sanden uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n veertig medewerkers in vaste dienst. Ook is Theo’s zoon; Joep van de Sanden, sinds 2018 toegetreden als mede-eigenaar waarmee de tweede generatie klaar staat om uiteindelijk het stokje over te nemen. Joep heeft zich de laatste jaren gericht op het uitbreiden van de afdeling Specialistische Reiniging en is hier het deskundige aanspreekpunt voor.

Goed bekend met de werkvloer

Theo en Joep zijn beiden soms zelf nog te vinden op de werkvloer. Deze persoonlijke betrokkenheid hebben zij hoog in het vaandel staan, Theo: ‘Zo behoud je de voeling met de werkvloer en weet je wat er speelt bij de klanten én de werknemers’. Joep voegt hieraan toe: ‘Tussen mijn vader en mijzelf kennen wij alle projecten persoonlijk. Daardoor kunnen we de communicatielijnen kort houden en dat wordt gewaardeerd door onze klanten’.

Wilt u ons beter leren kennen? Neem dan gerust contact met ons op.